Magazines

Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid: magazines

Magazine Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid, de eerste stappen op weg naar inzicht

Hoogbegaafdheid kan op het gebied van opvoeding en onderwijs voor flinke uitdagingen zorgen. We willen allemaal het beste in deze kinderen naar boven halen. Maar waar begin je? Wanneer moet je actie ondernemen? Welke boeken geven de juiste informatie? In dit kleurrijke E-magazine lees je aan de praktijk gerelateerde cases waar je mogelijk veel (h)erkenning in zult vinden. Daarnaast krijg je antwoorden/ tips op de meest gestelde vragen in de zoektocht naar de juiste begeleiding van je kind.

Ja, ik wil hier graag meer over lezen!

Eerste Hulp Bij Hoogbegaafdheid en leren leren

Tips en tools voor het begeleiden van je hoogbegaafde kind/leerling

Haalt jouw (hoog)begaafde kind of leerling niet de resultaten die je bij hem of haar zou mogen verwachten? Dat is niet alleen frustrerend voor jou maar ook voor het kind.

Hoe kan het toch dat een talentvol kind niet de resultaten behaalt die je van het het kind zou mogen verwachten? Wat heeft het kind nodig zodat het zelfvertrouwen en leerplezier krijgt? Wat vraagt dit van jou als ouder/leerkracht?
Dit en nog veel meer lees je in dit kleurrijke E- magazine. Het is bedoeld voor ouders en leerkrachten van kinderen in de bovenbouw van het primair onderwijs tot en met alle klassen van het voortgezet onderwijs. Mijn doel is tools te geven waardoor jullie samen weer het stuur in handen krijgen. Door praktijksituaties geef ik je inzicht en krijg je tips hoe je het kind optimaal kunt begeleiden.

Ik ben nieuwsgierig!